Huisregels

1. Genieten is de boodschap. Deze rustige omgeving doelt op het behouden van de rust. Gelieve dit te respecteren.

2. Een verblijf omvat min. 2 overnachtingen. De ForRest woning staat max. 4 gasten toe.

3. Ons verblijf kan contactloos verlopen indien gewenst. Wij blijven echter beschikbaar voor vragen of eventuele struggles tijdens uw verblijf, deze info is aanwezig in de ForRest woning! Te vinden in onze info brochure. Om een contactloze toegang te garanderen ontvangt u een unieke code die geldig is voor uw gehele verblijf. Deze biedt toegang tot het poortje (toegang tot perceel) en tot de inkomdeur (toegang tot de woning).

4. Uw verblijf wordt online en voortijdig afgerekend (meer info onder ‘reserveren’ en ‘algemene voorwaarden’). Overige extra’s die u tijdens het verblijf verbruikt zoals bijvoorbeeld drank of een versnapering uit onze mini-bar, worden bij het uitchecken verrekend met de borg. Dit gebeurt volgens de eerlijke manier met onze ‘trust-list’. U markeert op het papier wat u verbruikt uit de mini-bar. Een leeggoed bakje is aanwezig om lege flessen te stockeren.

5. Er wordt verondersteld dat u onze woning, interieur en tuin behandeld en behoed als ‘goede huisvader’. Wij hopen op uw eerlijkheid en oprechtheid te kunnen rekenen, want potje breken is potje betalen. (In de droge zomerperiodes mag in de tuin geen vuurkorf of andere gebruikt worden: informeer hier zeker naar alvorens u iets onderneemt! Het is geheel niet toegestaan om op eigen houtje een vuurtje te maken, een vuurkorf of bbq te plaatsen!)

6. Er is parkingplek beschikbaar op het afgesloten perceel (achter de zwarte poort). U mag hiervan gebruik maken, zolang de doorgang naar achteren toe ten allen tijde bewaard blijft! We appreciëren dat uw wagen hier blijft staan gedurende uw verblijf. Met andere woorden: wij doelen op het ‘onthaasten’ in ons stulpje, vandaar dat wij trachten om uitstappen te voet of met de fiets te promoten. Langere afstand uitstappen zijn hierop de uitzondering natuurlijk. Wenst u dit niet, dan vragen wij u de wagen op de parkeerstrook voor het kleine toegangspoortje te laten staan.

7. Honden zijn niet toegestaan. Heeft u hieromtrent toch nog een specifieke vraag, contacteer ons hier dan voor via email.

8. Het is in ons gehele logement verboden te roken. Ben je roker, begeef je dan buiten. Peuken horen in de daarvoor voorziene asbak.