Faciliteiten

ForRest logies is een vakantiewoning die plek biedt voor maximaal 4 personen. Het is een gezellige woning van 60m² en omvat een leefruimte, keuken met zithoek, vestiaire, badkamer, apart toilet en 2 slaapkamers.

Bij ieder verblijf zit steeds het nodige bed- en badlinnen voor uw gehele gezelschap inbegrepen.

Er is Wifi beschikbaar, maar bewust geen televisie.

Al zijn er leuke gezelschapspelletjes, leesboeken, de natuur en het seizoensgebonden Belgische voor u aanwezig.

Ons logement verloopt quasi geheel contactloos. Per boeking ontvang u een persoonlijke code die toegang verleent tot het inkompoortje én de voordeur. Het hanteren van de opgegeven in- en uitcheck uren zijn hierbij van groot belang omdat uw toegangscode pas geactiveerd is en/of verstrijkt vanaf deze tijdstippen.

Inchecken: vanaf 16u
Uitchecken: voor of stipt om 11u

Mocht u toch de voorkeur hebben om deze tijdstippen aan te passen, kan dit steeds per email aangevraagd worden. Dit betreft een speciale aanpassing dewelke enkel en alleen na goedkeuring op uw email kan verkregen worden.

Leefruimte

Een openhartige welkom.

Bij het betreden van de vakantiewoning wordt je meteen ondergedompeld in een warme sfeer met natuurlijke materialen.

Een gezellige leefruimte met sofa en haardvuur nodigen je uit om neer te ploffen en je ontspannen verblijf te starten.

Ons logement is geheel voorzien van vloerverwarming. Er is dus steeds een constante en aangename temperatuur aanwezig, maar als je toch nood hebt aan een opwarmtje na een frisse wandeling, dan kan je door middel van pallets het haardvuur even inschakelen.

Keuken

Een open keuken vormt het hart van de woning. Het kan de plek zijn om je uit te leven met je persoonlijke kook-skills, maar het kan zeker ook de plek zijn om een goed boek te lezen met een heerlijk tasje koffie/thee erbij.

Er is een hoekbank met uitzicht op de tuin waar het eerste ochtendzonnetje tevoorschijn komt. De beste plek voor een heerlijke start van de dag. 

Heb je geen zin om aan de slag te gaan in de keuken, dan hebben we in onze info brochure overheerlijke opties opgelijst om uit eten te gaan in de buurt of luilekker iets te bestellen.

We hebben ook een mini-bar ter beschikking. Hoofdzakelijk kan je hierin lokale producten zoals wijn, bubbels en frisdranken terug vinden. Onze mini-bar werkt aan de hand van een trust-list, een tabel waarin je zelf noteert wat je verbruikt hebt. Deze wordt bij de schoonmaak bekeken en vervolgens verrekend.

BOX-room

In de BOX-kamer beleef je het echte ‘nest-gevoel’. In deze kamer beperk je alle invloeden van rondom. Enkel beleving met de natuur, via het grote raam met zicht op de tuin of de lichtkoepel van waaruit je kan indommelen met zicht op de sterren, zijn hier aanwezig. 

Deze kamer is ook fantastisch voor kinderen.

Eén groot bed voor zich alleen. Een spontaan kussengevecht of het verdedigen van hun eigen fort zit hierbij inbegrepen.

Master bedroom

De Master bedroom is de grootste slaapkamer. 

Door middel van een grote raampartij heb je prachtig zicht op de tuin en zijn SPA-zone en dit vanuit je bed!

Een op maat gemaakt hoofdbord voorziet dan ook dat alles binnen handbereik ligt. Je hoeft zelfs niet uit bed om de verlichting te bedienen en ook je GSM opladen via handige USB poorten kan zonder problemen.

Daarnaast is er in deze ruimte ook plek voorzien om kledij op te bergen.

Badkamer

De badkamer is voorzien op alle vereisten voor een perfect verblijf. Er is een ruime inloopdouche met lichtkoepel erboven, zo waan je je in de douche zelfs in openlucht.  Daarnaast is er een grote wastafel en opbergruimte. 

Er is ook een haardroger aanwezig. En het toilet is apart voorzien (los van de badkamer).

Wellness Tuin

De tuin bij ForRest logies is een uniek plaatje. Een grote diversiteit aan planten en kruidachtige werden piekfijn verkozen om het natuurlijke leven op gang te houden. Kortom vlinders, bijen, eekhoorntjes en allerlei vogels vinden de weg naar ons.

Hoe fijn kan het zijn om al deze kleine vriendjes te spotten tijdens je eigen verblijf.

Last but not least, dachten we ook aan de ontspanning van onze gasten natuurlijk.

Een overdekte zone biedt plaats aan een outdoorlounge en de Hottub zodat je tijdens elk seizoen kan genieten van onze prachtige buitenomgeving. Via het terras vind je ook de weg naar onze infrarood sauna en de buitendouche (tijdens de koudste wintermaanden niet beschikbaar).

Mogen wij jou binnenkort
verwelkomen?