Annulatiebeleid

Indien de huurder na betaling van de reservering wenst te annuleren, zal de huurder beroep doen op zijn eigen persoonlijke annulatieverzekering om het bedrag te recupereren. Verhuurder wordt bij een annulering zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. De verhuurder zal trachten een alternatieve datum voor de huurder te zoeken en kan hiervoor een bijkomende administratieve kost van 50 euro eisen. Indien geen passende alternatieve datum door de verhuurder kan worden voorgesteld of deze is voor de huurder niet gewenst, gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering of wijziging tot min. 4 weken voor aankomstdatum worden er geen kosten in rekening gebracht.
  • Annulering of wijziging tussen 4 weken en 8 dagen voor aankomst : 1e nacht wordt in rekening gebracht.
  • Annulering of wijziging gelijk aan of korter dan 7 dagen: volledige reservatie wordt in rekening gebracht. Dit geldt ook voor het niet komen opdagen of het vervroegd afbreken van het verblijf.

 

De huurder kan geen herroepingsrecht uitvoeren van zodra hij/zij een betaling heeft uitgevoerd voor de reservering van een bepaalde datum.

Indien de verhuurder door omstandigheden de reeds bevestigde reservatie moet annuleren, zal de huurder hiervan op de hoogte worden gebracht en zal het reeds betaalde bedrag terug betaald worden. De huurder heeft geen enig meer of ander recht dan het terugvorderen van dit bedrag.

Een terugbetaling gebeurt zo snel mogelijk en zal worden overgemaakt op dezelfde betalingswijze alsdat u de reservatie aanging.

Een annulatie wordt enkel geaccepteerd per email. Mocht u na 4 dagen op uw annulatieverzoek geen respons hebben ontvangen, contacteer de verhuurder per telefoon via 0032 499 21 52 46. Een annulatie wordt steeds per email bevestigd zodoende hiervan vaststelling is gebeurd.

In geval van een cadeaubon: Aangekochte cadeaubonnen vervallen automatisch 1 jaar na aankoopdatum. Een cadeaubon kan verlengd worden indien de gelukkige ontvanger of aankoper van de bon bij ForRest Logies binnen 1 jaar of ten laatste op de laatste dag van de maand van de vervaldatum per mail of via de website contacteert. De meerprijs voor een verlenging van de cadeaubon in dit geval bedraagt 50 euro voor max. 6 maanden verlenging. De meerprijs voor een verlenging van max. 12 maanden bedraagt 75 euro.

De aankoop van een cadeaubon kan in geen geval geannuleerd of ongedaan gemaakt worden.